Hirdetés

muszempilla.lap.hu / Szempillahosszabbítás oktatás, tanfolyam

Szempillahosszabbítás oktatás, tanfolyam

Prémium minőségű szempilla hosszabbító termékcsalád, > webshop, szempilla hosszabbító tanfolyamok kezdőknek és haladóknak, > kedvező árak!

Szalonunk a Gozsdu udvar szívében található. Maximális szakértelemmel, luxus stílusban, barátságos áron várjuk kedves vendégeinket, éttermek, kávézók, sportközpont környzetében. Szolgáltatásunk széles skáláján válogathat kedvére valóan a 3D műszempilla pr

Békéscsabán, 3D szempilla felhelyezése az ESTILLA Kozmetika-Wellnessben. Továbbá, megtalálható még szalonunkban: Kavitációs zsírbontás-alakformálás, IPL E-light végleges szőrtelenítés, Nyirokmasszázs, Mezoterápia, Fülbelövés, Sminktetoválás, Sminkek, Infraszauna, MATIS arckezelések, gyantázások, szemöldök szedés-festés !

Az 1 napos tanfolyam elméleti és gyakorlati részből áll. A résztvevőket megismertetjük a 3 D szempilla használatának előnyeiről és megtanítjuk a szempillák helyes felrakását. A tanfolyamon szemenként 40-40 szál szempilla kerül felhelyezésre, amit Ön fog a modelljén önállóan elvégezni! Használható tudás- sikeres munka!

3D Baalbek műszempilla az első szempilla hosszabbító rendszer Magyarországon. Szakoktatóink Magyarországon a leghosszabb - közel három éves - tapasztalattal rendelkeznek. A szempilla-hosszabbítást folyamatosan végzik referenciaszalonunkban, így az évek al

Szépségszalonunk munkatársainak legfőbb célja pácienseink és vendégeink külső-belső megújulása, melynek érdekében számos hatásos és kellemes élményt nyújtó kezelést kínálunk - a legújabb technológiákat is alkalmazva. Emellett bő szolgáltatási palettánk, valamint kényelmesen és otthonosan berendezett hotelszobáink az itt-tartózkodását kellemes élménnyé változtatja.

Lash be long tanfolyam

Fő szolgáltatásunk a 3D szempilla hosszabbítás. A 3D szempilla egy egyedülálló lehetőség arra, hogy szempillája hosszabb, dúsabb legyen. Ez a fajta eljárás tartós, kíméletes és allergia mentes. A mindennapokban nem gátol, víz, könny és izzadság álló. Az oldalon erről a módszerről adunk felvilágosítást.

Xtreme Lashes 3d műszempilla hosszabbítás Tóth Tímea mester-stylistnál. Minimum 100-120 szál pilla szemenként! Duplázással 200 pilla szemenként. Fantasztikus és tartós végeredmény. Szalonunkban a szépségápolás teljes palettájával várjuk a szépülni vágyó hölgyeket és urakat egyaránt! Jó parkolási lehetőség a szalon előtt!

Még nem készítesz 3D szempillát? Vezesd be szalonodba új szolgáltatásként a természetes hatású szempilla hosszabbítást, mint az elmúlt évek legkeresettebb szépségipari termékét. Bővítsd szolgáltatásaid körét, jelentkezz még ma tanfolyamaink egyikére. Magas színvonalú, gyakorlatorientált képzéseinken megismertetünk a szálankénti szempilla hosszabbítás lépéseivel.

Folyamatos akciókkal várjuk új szalonunkba kedves Hölgy és Úr vendégeinket teljeskörű szolgáltatásokkal és maximális szakértelemmel. Szolgáltatásaink: 3D szempilla felrakás Hajhosszabítás Európai hajból Sminktetoválás és Tetoválás eltüntetés Kozmetika Fodrászat Manikűr-Pedikűr, Műkörömépítés Relax, alakformáló és wellness Masszázsok

Meghatározás:

A lapon azoknak szeretnék kedvezni, akik szeretnének dús és hosszú szempillákat maguknak. A lapon foglalkozunk többek közt a műszempilla divatjával, fajtáinak ismertetésével, forgalmazóival. Emellett a műszempilla otthoni felhelyezésével, illetve az ápolásával is foglalkozunk.

A lapon azoknak szeretnék kedvezni, akik szeretnének dús és hosszú szempillákat maguknak. A lapon foglalkozunk többek közt a műszempilla divatjával, fajtáinak ismertetésével, forgalmazóival. Emellett a műszempilla otthoni felhelyezésével, illetve az ápolásával is foglalkozunk.

Szponzorált hirdetések

Műszempilla.lap.hu

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szempillahosszabbítás oktatás, tanfolyam
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés